Concasor mobil Powerscreen Maxtrak 1500

Descriere

Statiile mobile de concasare cu con Powerscreen sunt concepute pentru a oferi flexibilitate in organizarea activitatilor de exploatare in cariere si balastiere, flexibilitate manifestata atat prin multitudinea de solutii de organizare a fluxului de productie, cat si prin adaptarea la conditii de lucru specifice (ex. lipsa unei surse de alimentare cu energie electrica; lipsa autorizatiilor de constructie necesare in cazul unei statii fixe).

Gama de statii mobile de concasare cu con Powerscreen este configurata astfel incat sa asigure o plaja larga de productivitati: intre 200 tph si 1000 tph. Solutiile de fabricatie ale statiilor de concasare Powerscreen sunt concepute astfel incat sa asigure fiabilitate in exploatare si un consum redus de combustibil (ex. antrenarea conului se face in mod direct de la motorul Diesel fara intermedierea unor motoare electrice; pentru evitarea patrunderii in camera de concasare a metalelor se utilizeaza detectoare de metale care intrerup automat procesul de alimentare a camerei de concasare).

Pentru usurinta in exploatare, reglajul conului se face cu ajutorul unui sistem hidraulic. Specialistii Powerscreen aleg tipul conului in functie de particularitatile de exploatare: Automax ( Coarse, Medium Coarse, Extra Coarse ) sau Autosand. Pe unele modele de statii mobile de concasare cu con Powerscreen se pot utiliza ciururi de sortare si benzi de recirculare a refuzului de ciur.
Cere mai multe detalii

Despre noi

CTE Solution Utilaje Specializate are ca scop furnizarea de solutii complete pentru reciclare, salubritate si constructii. Am creat o retea de profesonisti care asigura suport si consiliere pentru a va realiza proiectele dumneavoastra, de la idee si pana la punere in functiune.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 

  • Location Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Phone+4.0372.150.844;  +4.0727.227.393
  •        +4.031.815.73.57
  • Emailoffice@ctesolution.ro