Statie sortare Powerscreen Horizon 6203

Descriere

Statiile mobile de sortare Powerscreen sunt concepute pentru a oferi flexibilitate in organizarea activitatilor de exploatare in cariere, balastiere, mine si locatii de reciclare , flexibilitate manifestata atat prin multitudinea de solutii de organizare a fluxului de productie, cat si prin adaptarea la conditii de lucru specifice (ex. lipsa unei surse de alimentare cu energie electrica, dar si posibilitatea de utilizare a energiei electrice acolo unde este posibil prin sistemul brevetat Powerscreen DUAL POWER SYSTEM; lipsa autorizatiilor de constructie necesare in cazul unei statii fixe).

Gama de statii mobile de sortare Powerscreen Horizon este configurata special pentru producerea agregatelor pentru mixturi asfaltice, ciurul orizontal asigurand un grad foarte ridicat de puritate a sorturilor finale. Productivitate gamei Horizon atinge 600 tph. Pentru usurinta in exploatare reglajul sitelor se face cu ajutorul unui sistem hidraulic, iar schimbarea facila a sitelor a constituit un element important in proiectarea statiilor.

Specialistii Powerscreen aleg tipul sitelor in functie de particularitatile de exploatare: metalice, cauciuc, poliuretan; ochiuri rotunde, patrate, hexagonale etc. Trenul de rulare al statiilor este tip senile. Inginerii Powerscreen au dezvoltat si un sistem combinat senile-roti care permite utilizarea rotilor pentru deplasari pe distante lungi si utilizarea senilelor pentru deplasarea in frontul de lucru.
Cere mai multe detalii

Despre noi

CTE Solution Utilaje Specializate are ca scop furnizarea de solutii complete pentru reciclare, salubritate si constructii. Am creat o retea de profesonisti care asigura suport si consiliere pentru a va realiza proiectele dumneavoastra, de la idee si pana la punere in functiune.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 

  • Location Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Phone+4.0372.150.844;  +4.0727.227.393
  •        +4.031.815.73.57
  • Emailoffice@ctesolution.ro