Noua gama 9A de la Hyundai Heavy Industries acopera toata seria de excavatoare  Inapoi

Noua gama 9A de la Hyundai Heavy Industries acopera toata seria de excavatoare, de la cele mini pâna la 120 tone, motoarelelor acoperind cerintele normelor Stage IV.Acestea sunt dotate cu sistemul avansat de urmarire prin satelit HI-MATE, care ofera în timp real date despre activitatea fiecarui utilaj si emite o avertizare audio atunci când utilajul paraseste perimetrul de lucru. Ergonomia cabinei este remarcabila, scaunul operatorului având integrat sistemul de control format din joystickuri.

hyundai9a

Displayul color de mari dimensiuni are un software încorporat, o cheie electronica ce nu permite pornirea utilajului fara un cod de acces. De asemenea, Hyundai ofera si o conexiune mobila prin Bluetooth, permitându-i operatorului sa comunice cu colegii aflati în afara cabinei cu ajutorul dispozitivului hands-free.

 

Vezi articolul

Despre noi

CTE Solution Utilaje Specializate are ca scop furnizarea de solutii complete pentru reciclare, salubritate si constructii. Am creat o retea de profesonisti care asigura suport si consiliere pentru a va realiza proiectele dumneavoastra, de la idee si pana la punere in functiune.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 

  • Location Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Phone+4.0372.150.844;  +4.0727.227.393
  •        +4.031.815.73.57
  • Emailoffice@ctesolution.ro