Excavatorul Hyundai HX220 L, mai productiv și mai rapid  Inapoi

Noul excavator pe șenile heavy duty de 22 de tone reprezintă cea mai nouă lansare din cadrul gamei HX de echipamente de la Hyundai, acestea oferind în dotarea standard cele mai bune soluţii tehnice existente pe piaţă.

„Inima" noului utilaj este reprezentată de noua versiune de motor diesel Cummins de 182.6 CP (136kW) care satisface standardele de emisii Stage IV. În comparaţie cu seria anterioară 9A de excavatoare de la Hyundai, gama HG reduce cu până la 90% nivelul de noxe. De altfel, toate utilajele din noua serie îndeplinesc standardele Tier 4 Final, datorita utilizării ambelor tehnologiei de recirculare a gazelor arse SCR, în paralel cu un sistem de oxidare catalitică diesel.

More green, more clean

HX220 L este echipat cu noul sistem ECO Gauge, special creat pentru modul de lucru economic. Astfel, comparativ cu seria anterioară, noul excavator hidraulic Hyundai HX220 L oferă o reducere a consumului de combustibil de până la 12%, în funcţie de tipul de operare.

excavator Hyundai HX220L

O altă funcţie importantă, existentă în dotarea standard este sistemul de control al motorului IPC (Intelligent Power Control), acesta adaptând puterea necesară pentru o anumită activitate de săpare în funcţie de mediul de lucru, practic alocând exact atâta putere de la motor câta este necesară la nivelul braţului de lucru. Modul de lucru Eco Breaker, ce permite controlul debitului de lichid hidraulic, și oferă astfel un consum de combustibil mai mic atunci când se lucrează cu ciocanele hidraulice sau alte accesorii de lucru Hyundai oferă de asemenea o reducere suplimentară a consumului orar de combustibil.

Ciclu de lucru îmbunătăţit

Seriile HX sunt productive și rapide în timpul lucrului. De exemplu, Hyundai HX220 L poate încărca un camion cu 5% mai repede și poate săpa cu 4% mai repede comparativ cu seria 9A. Pentru activităţi specifice, precum nivelarea, funcţia Boom Control oferă o mișcare înainte/înapoi a braţului rapidă și exactă.

Durabilitate și siguranţă

Noua cabină, complet reproiectată, oferă operatorului nu numai un spaţiu mai generos, ci și o vedere panoramică virtuală de 360 de grade, datorită sistemului AA VM (Advanced Around View Monitoring) care permite vizionarea pe un monitor central a imaginilor celor patru camere de vederi montate pe utilaj. În același timp, sistemul de monitorizare lucrează integrat cu un soft specializat pentru detectarea obiectelor străine din apropierea utilajului, numit Intelligent Moving Object Detection (IMOD ). Acesta alertează operatorul atunci când acestea intră în raza de acţiune a echipamentulu la mai puţin de 5 metri.

Vezi articolul

Despre noi

CTE Solution Utilaje Specializate are ca scop furnizarea de solutii complete pentru reciclare, salubritate si constructii. Am creat o retea de profesonisti care asigura suport si consiliere pentru a va realiza proiectele dumneavoastra, de la idee si pana la punere in functiune.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 

  • Location Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Phone+4.0372.150.844;  +4.0727.227.393
  •        +4.031.815.73.57
  • Emailoffice@ctesolution.ro