Staţia mobilă de sortare – Powerscreen Warrior 600  Inapoi

Powerscreen® Warrior 600 este o maşină polivalentă, de înaltă capacitate şi cu randament ridicat, capabilă să separe şi să sorteze o mare varietate de materiale, în aplicaţii dintre cele mai dificile şi mai solicitante, unde dimensiunile materialului sunt foarte mari. Aceasta este concepută pentru a oferi flexibilitate în organizarea activităţilor de exploatare în cariere, balastiere, mine de cărbune sau minereu de fier şi locaţii de reciclare a deşeurilor din construcţii şi demolări.

FLEXIBILITATEA ŞI MANEVRABILITATE

Warrior 600 este cel mai recent produs menit să completeze familia de staţii mobile de sortare Warrior™, care ajunge astfel la şase echipamente de diferite dimensiuni, menite să satisfacă cele mai variate cerinţe ale clienţilor. Powerscreen® Warrior 600 a fost special conceput pentru operatorii pentru care flexibilitatea, manevrabilitatea şi uşurinţa de transport sunt de importanţă majoră. Gabaritul compact al echipamentului pregătit pentru transport şi greutatea scăzută, permite încărcarea unităţii într-un container standardizat, astfel încât deplasarea între două locaţii de lucru să se facă cu uşurinţă şi cu costuri scăzute. Designul modern şi revoluţionar al staţiei de sortare mobile Warrior 600 asigură acesteia o greutate redusă, fără a afecta însă puterea şi robusteţea ei. Warrior 600 este extrem de flexibil, conversia inovatoare de la sortarea a trei clase de granulozitate la două clase de granulozitate, făcându-se complet, rapid şi simplu, în doar câteva minute, graţie unui performant system hidraulic. De asemenea, Warrior 600 este prevăzută cu o incintă vibratoare de cernere, cu dimensiunile de 2,34 m x 1,17 m, capabilă să asigure o mişcare de vibraţie cu acceleraţii de până la 6g, cu o capacitate deosebit de fină de reglaj a amplitudinii.


Deosebit de robuste şi putând asigura o amplitudine mare a oscilaţiilor, cele două site de cernere fixate înclinat favorizează, mai ales în aplicaţiile de reciclare, deplasarea şi separarea obiectelor mari de materialele mărunte, cum ar fi pământul de pe cioturile de lemn şi de pe buşteni ori rocile sau minereurile din steril ori materialul de descopertă. Avantajele pentru utilizator derivă şi din timpul scurt de configurare a benzilor transportoare laterale rabatabile şi uşurinţa cu care se execută această operaţie, datorate unui performant sistem hidraulic. Benzile transportoare laterale asigură o înălţime de descărcare în haldă de 2,9 m pentru conveiorul de agregate fine, respectiv de 2, 8 m pentru conveiorul de agregate medii. Banda transportoare pentru agregate medii şi cea pentru agregate grosiere au viteza de transport a materialelor variabilă, controlată electronic.

AVANTAJE

• Designul deschis al şasiului facilitând schimbarea acestora pentru variate aplicaţii

• Părţi laterale rigide, puternic înclinate, ale buncărului de alimentare cu o capacitate de 3 mc

• Benzi transportoare menite să facă faţă celor mai abrazive materiale

• Motorul ce dezvoltă o putere de 37 kW şi conform cu ultima legislaţie UE în materie de emisii de gaze

• Un consum extrem de redus de combustibil, cu sisteme hidraulice optimizate

cte solution utilake specializate

Vezi articolul

Despre noi

CTE Solution Utilaje Specializate are ca scop furnizarea de solutii complete pentru reciclare, salubritate si constructii. Am creat o retea de profesonisti care asigura suport si consiliere pentru a va realiza proiectele dumneavoastra, de la idee si pana la punere in functiune.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 

  • Location Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Phone+4.0372.150.844;  +4.0727.227.393
  •        +4.031.815.73.57
  • Emailoffice@ctesolution.ro