PREMIERTRACK 300 & R300  Inapoi

Au trecut puţin peste doi ani de când compania Powerscreen a lansat pe piaţă concasoarele cu fălci mobile Premiertrack 300 & R300 care, încă de la primele teste intensive la care au fost supuse înainte de lansare, pe diverse şantiere din Marea Britanie, au stârnit entuziasmul şi deplina admiraţie a specialiştilor şi antreprenorilor de pe aceste şantiere care, fără ezitare, le-au acordat 5 stele. Cu noile caracteristici tehnice şi feedbackul generat în faza de testare se dovedea că această serie de concasoare cu fălci mobile va impune noi standarde în domeniu.

PREMIERTRACK 300 & R300, staţiile mobile de concasare ce au impus noi standarde mondiale în domeniu

Gama de concasoare cu fălci mobile pe şenile, Powerscreen®, este concepută pentru a depăşi necesarul de concasare primară a clienţilor din sectorul industrial minier, de reciclare, al agregatelor de carieră şi balastieră, etc. Aceste staţii mobile de concasare sunt printre cele mai avansate şi de încredere de pe piaţă, dovedindu-se extrem de productive într-o varietate de aplicaţii.

Seria Powerscreen® Premiertrack 300 de concasoare primare cu fălci de înaltă performanţă a fost concepută în special pentru operatorii exploataţiilor de mărime medie. Seria include unitatea Premiertrack 300, cu sistem hidraulic de reglaj şi unitatea Premiertrack R300, cu sistem hidraulic de deblocare. Aceste maşini asigură printre cele mai reduse costuri de producţie şi de operare comparativ cu alte maşini concurente din aceeaşi clasă. Costurile cu transportul acestor unităţi pe drumurile publice sunt cu până la 70% mai reduse decât cel al concasoarelor similare concurente, iar timpul afectat este mai mic. Totodată, consumul de combustibil redus, cu aproximativ 30% mai mic asigură, pe lângă costuri mai mici, şi mai puţine opriri pentru realimentare cu combustibil, iar în această afacere, timpul înseamnă bani. Concasoarele din seria Powerscreen® Premiertrack 300 sunt disponibile acum în echipare cu performante motoare Scania DC9 ce îndeplinesc normele actuale de emisii de gaze, UE Stage IV / US EPA Tier 4F, şi sunt mai puţin zgomotoase.

Aceste staţii mobile de concasare, cu o capacitate de lucru potenţială de până la 280 tph material sfărâmat, sunt prevăzute cu un concasor cu fălci cu simplă mişcare, de mare capacitate, cu dimensiunile camerei de concasare de 1.000 mm x 600 mm, ce realizează o sfărâmare agresivă cu mare amplitudine a fălcilor pentru a uşura intrarea materiei prime în concasor. Ecartul dintre fălci, între 40 mm şi 145 mm, se stabileşte cu uşurinţă de către operator, în câteva minute şi fără scule speciale, mecanismul fiind acţionat hidraulic. Buncărul de alimentare ranforsat, rezistent la uzură, are dimensiunile de 4.300 mm x 2.050 mm şi o capacitate de 5 mc.

AVANTAJE

  • un sistem hidraulic integrat pentru poziţionarea şi blocarea în poziţia de lucru a pereţilor buncărului de alimentare, a conveierului lateral şi a conveierului principal, ori pentru reglarea dimensiunilor de gabarit în vederea transportului;
  • gabaritul optim pentru transportul unităţii pe o semiremorcă joasă, între diferite locaţii (masa operaţională, aprox. 33,00 ... 34,65 tone, Lxlxh: 14,6x2,55x3,20 m);
  • mobilitatea (2 viteze de deplasare), ce asigură o instalare rapidă pe şantier;
  • un dispozitiv de protecţie la suprasarcină pentru a preveni deteriorarea instalaţiei datorită alimentării cu materiale incompresibile;
  • un panou de comandă şi control intuitiv, ce permite schimbarea setărilor de lucru foarte uşor şi, dacă este necesar, asigură o diagnoză excelentă pentru depistarea defecţiunilor, etc.

PREMIERTRACK 300 R300

Vezi revista

Despre noi

CTE Solution Utilaje Specializate are ca scop furnizarea de solutii complete pentru reciclare, salubritate si constructii. Am creat o retea de profesonisti care asigura suport si consiliere pentru a va realiza proiectele dumneavoastra, de la idee si pana la punere in functiune.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 

  • Location Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Phone+4.0372.150.844;  +4.0727.227.393
  •        +4.031.815.73.57
  • Emailoffice@ctesolution.ro