Powerscreen va lansa la Bauma 2016 Warrior 1400 XE  Inapoi

Acest eveniment expoziţional va coincide cu celebrarea aniversării a 50 de ani de la înfiinţarea companiei Ulster Plant, din anul 1970, sub noua denumire Powerscreen Internațional, cea care a pregătit terenul pentru dezvoltarea ulterioară mai largă a unui afaceri de succes în domeniul echipamentelor mobile de concasare şi sortare.

Powerscreen va lansa la Bauma 2016 Warrior 1400 XE

Powerscreen, lider mondial în furnizarea de echipamente mobile de concasare şi sortare, va expune în premieră mondială la Bauma 2016, noua sa staţie mobilă de sortare de mare randament, cu acţionare electrică, Warrior 1400XE. Alături de aceasta va fi expus şi giganticul concasor cu fălci Premiertrack 600, lansat la mijlocul anului trecut.

POWERSCREEN® WARRIOR 1400XE

Staţia mobilă de sortare Warrior 1400XE, ce asigură o abordare mai ecologică a activităţilor de exploatare, a fost concepută pentru satisface solicitările clienţilor pentru care energia electrică reprezintă o sursă preferată de acţionare a echipamentului şi care, pe de altă parte, le permite utilizarea maşinii şi în spaţii închise. Aceasta poate fi alimentată cu electricitatea generată de alte echipamente Powerscreen, cum ar fi concasorul cu fălci Premiertrack 600. Warrior 1400XE se bazează pe succesul modelului standard Warrior 1400X, prevăzut cu mecanism cu un singur ax, o sită de mare amplitudine cu dimensiunile 3,6 m x 1,25 m şi opţiunea de ridicare a şasiului, ce asigură o capacitate de stocare excelentă. Totodată, el beneficiază de mai multe funcţionalităţi importante de întreţinere şi mentenanţă, inclusiv sistemul Powerscreen „Stay – Clean” poziţionat sub dispozitivul de alimentare şi un sistem de ridicare a sitei pentru a facilita operaţiunile de schimbare a grilei ecranului. Warrior 1400XE impresionează prin performanţele sale de lucru. În funcţie de materialul de alimentare utilizat, capacitatea sa de producţie poate ajunge până la 500 t/h.

Avantajul principal al acestei staţii mobile de sortare rezidă în diversitatea modalităţilor disponibile de alimentare cu energie electrică. Astfel, ea poate fi alimentată prin intermediul propriului ei generator de 72 kVA sau poate fi conectată la o reţea de energie electrică, situaţie în care costurile de exploatare vor fi mai scăzute. Pentru clienţii care înţeleg beneficiile folosirii unor soluţii de lucru combinate pe şantier, Warrior 1400XE poate fi, de asemenea, alimentat cu energie electrică de la un concasor Powerscreen cu sistem dual de acţionare, Diesel şi electric, cu un efect abia perceptibil asupra consumului de combustibil al acestuia din urmă. Reducerea considerabilă a operaţiunilor de mentenanţă, prin inexistenţa unui motor termic de antrenare a maşinii, se dovedeşte a fi un avantaj suplimentar. În mod similar, în alte regiuni ale lumii unde şantierele sunt situate la mare altitudine sau temperatura mediului ambiant este ridicată, Warrior 1400XE poate fi alimentat alături de alte maşini, de la un grup electrogen unic, eventual supradimensionat pentru a preîntâmpina orice scădere a regimului nominal de funcţionare cauzată de mediul în care se operează. Se pot schiţa numeroase alte scenarii de utilizare în care această maşină se dovedeşte soluţia perfectă. De exemplu, Warrior 1400XE este mult mai potrivit pentru o utilizare în interior decât o maşină diesel–hidraulică convenţională, iar nivelul acustic al zgomotului exterior emis, extrem de scăzut, este, de asemenea, un avantaj în multe situaţii.

POWERSCREEN® PREMIERTRACK 600

Powerscreen® Premiertrack™ 600, cu o capacitate de producţie de până la 600 t/h, este un inovator concasor primar cu fălci, de înaltă performanţă, uşor de configurat pe şantier, polivalent şi proiectat special pentru a fi exploatat în cariere, exploatări miniere şi demolare, acolo unde se solicită capacităţi de producţie ridicate. Variantele diesel-electrice şi diesel-hidraulice ale acestei maşini robuste au fost proiectate şi construite pentru a asigura o producţie maximă şi performanţe optime, alături de disponibilitate crescută şi costuri reduse de exploatare. Camera de concasare de mare capacitate este alimentată de la un dispozitiv de alimentare cu grilaj vibrant, cu turaţie variabilă şi o amplă suprafaţă a sitei cu grilaj, pentru maximizarea îndepărtării nisipului, în vederea micşorării gradului de uzură a plăcilor maxilarului din camera de concasare. Jgheabul de scurgere by-pass, protejat standard contra uzurii, este prevăzut cu un placă deflectoare cu 5 poziţii pentru redirecţionarea materialului prelucrat spre conveierul principal, produsul finit, sau conveierele laterale, produse secundare.

Descarca revista

Despre noi

CTE Solution Utilaje Specializate are ca scop furnizarea de solutii complete pentru reciclare, salubritate si constructii. Am creat o retea de profesonisti care asigura suport si consiliere pentru a va realiza proiectele dumneavoastra, de la idee si pana la punere in functiune.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 

  • Location Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Phone+4.0372.150.844;  +4.0727.227.393
  •        +4.031.815.73.57
  • Emailoffice@ctesolution.ro