Miniexcavatoare Hyundai  Inapoi

BAUMA a reprezentat ca de obicei pentru producătorul Hyundai un bun prilej pentru a demonstra calitatea tehnologiilor sale implementate în noile generații de utilaje. Producător recunoscut de utilaje pentru construcții, Hyundai Heavy Industries Europe oferă o gamă completă de excavatoare și încărcătoare.

Gama de mini-excavatoare Hyundai se bucură de un succes deosebit în Europa, datorită fiabilității lor și ciclurilor rapide de lucru, ce permit obținerea unor randamente superioare clasei lor. Astfel, începând cu anul 2010 vânzările lor au înregistrat un trend permanent ascendent, atingând în 2015 numărul de 1000 de unități vândute (o creștere de 500% comparativ cu anul 2010).
Mini-excavatorul Hyundai R25Z-9AK combină grija pentru operator, precizia în lucru și performanța de lungă durată, ușurând cu mult munca pe șantier. Extrem de flexibil, acest mini-excavator se poate strecura cu ușurință în mediile de lucru cu spații limitate, precum zonele urbane. Poate lucra fără probleme pe drumurile publice, blocând o singură bandă de acces, deoarece gabaritul său zero-tail swing permite operatorului să lucreze în siguranță, partea din spate nedepășind gabaritul șenilelor.

Cu o masă proprie de 2.580 kg și un motor Kubota de 24 CP, Tier IV,  acesta asigură o forță de săpare de 21,1 kN. Mini-excavatoarele Hyundai sunt astfel concepute încât să facă față oricărei cerințe din partea constructorilor, de exemplul cel mai mic model, Hyundai R 16-9 având o masă proprie de 1.690 kg  și o putere a motorului de 17 CP.

Ușor de manevrat, sunt de asemenea și ușor de transportat, pe orice tip de platformă, putând fi rapid mutate de la un loc de muncă la altul, fără costuri semnificative. Hyundai s-a concentrat în mod deosebit asupra structurii de rezistență, cadrul fiind realizat din oțel de înaltă rezistență, garantând astfel o utilizare îndelungată chiar și în cele mai dure condiții de șantier.

Chiar dacă dimensiunile de gabarit sunt reduse, operatorul are la dispoziție o cabină acoperită sau canopy care oferă suficient spațiu pentru a lucra eficient si fără constrângeri. Varianta cu cabină asigură întreg confortul necesar, similar cu modelele mai mari, nivelul de zgomot fiind redus și vizibilitatea crescută. Este echipată cu un scaun cu suspensie, pedale pliabile și spațiu generos de depozitare, menite să asigure un maxim de confort utilizatorului.

Sistemul de monitorizare îi permite acestuia să verifice toți parametrii de funcționare ai utilajului, dintr-o singură privire.  De altfel operatorii pot ajusta modul de lucru și preferințele privind modul de operare, în funcție de necesitățile de lucru proprii.

 
R25Z-9AK-1024x680
R25Z-9AK-1024x680
 

Despre noi

CTE Solution Utilaje Specializate are ca scop furnizarea de solutii complete pentru reciclare, salubritate si constructii. Am creat o retea de profesonisti care asigura suport si consiliere pentru a va realiza proiectele dumneavoastra, de la idee si pana la punere in functiune.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 

  • Location Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Phone+4.0372.150.844;  +4.0727.227.393
  •        +4.031.815.73.57
  • Emailoffice@ctesolution.ro