MEILLER - „mai rapid, mai jos, mai ușor”  Inapoi

IFAT reprezintă o expoziţiei de maximă importanţă pentru producătorul Meiller, una dintre cele mai puternice firme specializate în domeniul construcţiilor și a sistemelor de transport municipale. Dezvoltarea unor sisteme inovative, de calitate, destinate încărcării, descărcării, basculării containerelor de diverse mărimi a fost dintotdeauna o prioritate pentru Meiller. În acest context, producătorul german a anunţat lansarea unei noi serii de containere mobile pe role în cadrul IFAT.     Noua generaţie de bene de mare volum sunt proiectate pentru a fi transportate pe un șasiu pe trei axe special pregătit, cu o masă maximă admisă de 26 de tone.
     Noile sisteme RS21 de containere pe role va înlocui astfel modelul RK 20. În cadrul întâlnirii cu presa de specialitate de la sfârșitul lunii ianuarie, reprezentanţii producătorului Meiller au declarat că acest produs are moto-ul „mai rapid, mai jos, mai ușor”, fiind de altfel cel mai rapid dintre competitorii săi, în ceea ce privește ciclurile de încărcare/ descărcare. O nouă supapă de mare viteză montată pe circuitul hidraulic accelerează ridicarea și coborârea containerelor goale sau a celor parţial încărcate. Întregul sistem este complet automatizat, lucrând cu o viteză proporţională cu masa ridciată, prevenind astfel orice fel de supraîncărcare a lui, fiind protejat astfel faţă de eventualele defecţiuni ce pot apare în cazul unor mase mai mari decât cele pentru care este proiectat. Pentru a proteja șasiul mașinii, mecanismul de așezare a containerele este dotat cu un limitator hidraulic.
     Comparativ cu modelele anterioare, RS21 este mai jos, ceea ce oferă posibilitatea de a transporta containere de mari dimensiuni fără probleme de gabarit și mai ales fără a avea probleme cu legislaţia în ceea ce privește înălţimea maximă admisibilă pe drumurile publice. Această construcţie joasă duce și la coborârea automată a centrului de greutate al mașinii, aceasta fiind foarte stabilă, și deci oferind o siguranţă mai mare în timpul transportului. Suprastructura montată pe șasiul camionului este realizată din oţel de înaltă rezistenţă cu profil închis, ceea ce oferă o rezistenţă foarte mare le eforturile dinamice de torsiune ce apar în timpul lucrului, în plus montajul acesteia cu bolţuri, fără sudură oferind o protecţie în plus împotriva coroziunii.
     Pentru utilizator, reducerea masei proprii a sistemului de manipulare a containerelor reprezintă un avantaj financiar imediat, datorită scăderii masei proprii și deci a consumului de combustibil orar.

meiller mai rapid mai jos mai usor

Vezi articol

Despre noi

CTE Solution Utilaje Specializate are ca scop furnizarea de solutii complete pentru reciclare, salubritate si constructii. Am creat o retea de profesonisti care asigura suport si consiliere pentru a va realiza proiectele dumneavoastra, de la idee si pana la punere in functiune.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 

  • Location Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Phone+4.0372.150.844;  +4.0727.227.393
  •        +4.031.815.73.57
  • Emailoffice@ctesolution.ro