Excelenţă de la Hyundai  Inapoi

BAUMA a reprezentat ca de obicei pentru producătorul Hyundai un bun prilej pentru a demonstra calitatea tehnologiilor sale implementate în noile generaţii de utilaje. Producător recunoscut de utilaje pentru construcţii, Hyundai Heavy Industries Europe oferă o gamă completă de excavatoare și încărcătoare.

Gama de miniexcavatoare Hyundai se bucură de un succes deosebit în Europa, datorită fiabilităţii lor și ciclurilor rapide de lucru, ce permit obţinerea unor randamente superioare clasei lor. Astfel, începând cu anul 2010 vânzările lor au înregistrat un trend permanent ascendent, atingând în 2015 numărul de 1000 de unităţi vândute (o creștere de 500% comparativ cu anul 2010).

Mini-excavatorul Hyundai R25Z-9AK combină grija pentru operator, precizia în lucru și performanţa de lungă durată, ușurând cu mult munca pe șantier. Extrem de flexibil, acest mini-excavator se poate strecura cu ușurinţă în mediile de lucru cu spaţii limitate, precum zonele urbane. Poate lucra fără probleme pe drumurile publice, blocând o singură bandă de acces, deoarece gabaritul său zero-tail swing permite operatorului să lucreze în siguranţă, partea din spate nedepășind gabaritul șenilelor. Cu o masă proprie de 2.580 kg și un motor Kubota de 24 CP, Tier IV, acesta asigură o forţă de săpare de 21,1 kN. Mini-excavatoarele Hyundai sunt astfel concepute încât să facă faţă oricărei cerinţe din partea constructorilor, de exemplul cel mai mic model, Hyundai R 16-9 având o masă proprie de 1.690 kg și o putere a motorului de 17 CP. Ușor de manevrat, sunt de asemenea și ușor de transportat, pe orice tip de platformă, putând fi rapid mutate de la un loc de muncă la altul, fără costuri semnificative. Hyundai s-a concentrat în mod deosebit asupra structurii de rezistenţă, cadrul fiind realizat din oţel de înaltă rezistenţă, garantând astfel o utilizare îndelungată chiar și în cele mai dure condiţii de șantier. Chiar dacă dimensiunile de gabarit sunt reduse, operatorul are la dispoziţie o cabină acoperită sau canopy care oferă suficient spaţiu pentru a lucra eficient si fără constrângeri. Varianta cu cabină asigură întreg confortul necesar, similar cu modelele mai mari, nivelul de zgomot fiind redus și vizibilitatea crescută. Este echipată cu un scaun cu suspensie, pedale pliabile și spaţiu generos de depozitare, menite să asigure un maxim de confort utilizatorului. Sistemul de monitorizare îi permite acestuia să verifice toţi parametrii de funcţionare ai utilajului, dintr-o singură privire. De altfel operatorii pot ajusta modul de lucru și preferinţele privind modul de operare, în funcţie de necesităţile de lucru proprii.

excelenta de la hyundai

Vezi articol

Despre noi

CTE Solution Utilaje Specializate are ca scop furnizarea de solutii complete pentru reciclare, salubritate si constructii. Am creat o retea de profesonisti care asigura suport si consiliere pentru a va realiza proiectele dumneavoastra, de la idee si pana la punere in functiune.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 

  • Location Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Phone+4.0372.150.844;  +4.0727.227.393
  •        +4.031.815.73.57
  • Emailoffice@ctesolution.ro