Hyundai recycling  Inapoi

TEL`S este o firma de familie care se ocupa cu depozitarea si reciclarea deseurilor intr-o statie de transfer din Union Mills in insula Mann.Directorul general Terry Murtagh conduce societatea alaturi de alti membri ai familiei inclusiv fiul sau Terry Junior si de ademenea nepotul sau Robert "lupul" Murtagh care este opertorul utilajelor companiei.

 

Compania are o flota de patru utilaje Hyundai, care lucreaza in zona depozitului de reciclare, aceasta include un incarcator frontal model HL740-9A, un excavator pe senile de 22 de tone model R220LC-9A echipat cu un graifer rotativ DAEMO pentru manipularea deseurilor, un excavator pe senile de 16 tone model R160LC-9 cu avand cabina cu inaltime variabila si ultimul utilaj achizitionat un excavator pe senile de 8 tone model R80CR-9A echipat cu un mic graifer DAEMO. Utilajele si atasamentele acestora au fost achizitionate de dealerul Hyundai HES Enterprises din Manchester.

IMG 2447 1 1024x768

Statia de transfer a societatii TEL`S este amplasata in locul unde masinile de colectare ale firmei MANX descarca deseurile pentru a fi sortate.Compania manipuleaza si gestioneaza o mare varietate de materiale printre care : lemn, metale, piatra, pamant, materiale plastic, carton. Odata sortate materialele reciclabile sunt expeditate in Marea Britanie dar si in alte destinatii cum ar fie China sau India.
Acestea nu sunt conditii pentru utilaje "slabe de inger"care sa manipuleze zeci de tone de deseuri anual-utilajele trebuie sa fie de rezistente si fiabile. Terry Murtagh spune "am cumparat primul utilaj Hyundai in 2013 prin intermediul domnului Andrew Shaw de la HES, pe care-l cunosteam de mai multi ani fiindca achizitionasem utilaje de la tatal sau acum 20 de azi atunci compania nostra se ocupa mai mult de demolari. Dealerul HES ne-a furnizat excavatorul de 16 tone R160 avand cabina cu inaltime variabila , acesta extensie fiind de 1,5 metri".

FullSizeRender 2 1024x763

Terry a mai adaugat "Ne place foarte mult utilajul si si-a meritat toti bani. Face exact ceea ce ni s-a spus ca face- mi se potriveste foarte bine. Am luat decizia sa cumparam un incarcator frontal anul urmator si apoi excavatorul de 22 de tone, iar ultimul achizitionat a fost excavatorul de 8 tone R80. Toate utilajele sunt forte performante si fac fac cu brio unui program zilnic de 5-8 ore. Am recomandat Hyundai la un alt contractor si acesta a achizitionat doua mini excavatoare- acesta fiind de asemenea foarte multumit de performantele acestora "
Robert "lupul" Murtagh este unul dintre operatorii utilajelor companiei , acesta manuieste toate utilajele companiei insa are o preferinta pentru excavatorul R220LC-9A acesta spune ca "toate HYUNDAI-urile sunt utilaje bune nu ma dezamagesc niciodata, acestea sunt ergonomice confortabile usor de operat ceea ce este foarte important pentru perioadele lungi de munca.Camera video posterioara este foarte buna din punct de vedere al sigurantei , de asemenea puterea si consumul de combustibil sunt excelente.Incarcatorul frontal dezvolta de asemenea o putere foarte buna "

IMG 2436 1 1024x768

"Suntem incantati de lucrarile de service pe care ni le furnizeaza cei de la HES" , a mai adaugat Terry. "Daca avem vreo problema il sunam pe Andrew si el o remediaza cat mai repede posibil. Nu il vad plecand de la Hyundai sau de la HES".
In concluzie HES Enterprises si Hyundai obtin laudele si aprecieri de la TEL`S ! Terry a mai spus ca va mai investi intr-un alt utilaj Hyundai anul viitor.

Despre noi

CTE Solution Utilaje Specializate are ca scop furnizarea de solutii complete pentru reciclare, salubritate si constructii. Am creat o retea de profesonisti care asigura suport si consiliere pentru a va realiza proiectele dumneavoastra, de la idee si pana la punere in functiune.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 

  • Location Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Phone+4.0372.150.844;  +4.0727.227.393
  •        +4.031.815.73.57
  • Emailoffice@ctesolution.ro