CTE Group Open Day - Succesul merita celebrat  Inapoi

CTE Group este un nume important pentru piețe precum cel al transporturilor, construcțiilor, forestier, segmentul comunal sau managementul deșeurilor din România. Firmele din cadrul grupului, specializate pe domenii de activitate, reprezintă producători internaționali importanți de utilaje și echipamente. 


ctegroup open day succesul merita celebratActivitatea grupului este complexă nu numai prin prisma mărcilor importate, dar și prin prezența teritorială, filiale ale acestuia activând ca reprezentanțe locale și service-uri pe întreg teritoriul țării. Mai mult, pe anumite segmente specializate, firmele din cadrul CTE Group asigură montajul și pregătirea echipamentelor pentru livrare, conform specificațiilor fiecărui client, în propriile ateliere specializate.

12 octombrie a reprezentat o dată importantă pentru firmele care lucrează în domeniile acoperite de către CTE Group, reprezentanţii acestora fiind prezenţi într-un număr important la sediul central din Ciorogârla pentru a putea discuta cu specialiștii grupului, dar și pentru a asista la prezentările și lansările în premieră naţională a noi game de utilaje specializate. O activitate complexă, organizată sub numele generic CTE Group Open Day.

Nu a lipsit nici o lansare naţională de excepţie, cu ocazia acestui eveniment fiind prezentat oficial noul excavator multifuncţional pe pneuri de 14t marca Mecalac. Un echipament aparte, unic prin versatilitatea sa, conform prezentării domnului Andrei Dumitra, General Manager CTE Solution Utilaje Specializate, iar invitaţii au putut aprecia direct calităţile sale, în cadrul unei demonstraţii deosebite desfășurate chiar în curtea importatorului.

O altă surpriză a constituit-o prezentarea Mercedes-Benz, partener al evenimentului, care a încântat audienţa cu modelele de camioane Actros, Arocs și Atego adaptate suprastructurilor din portofoliul CTE, și cu supercamionul Unimog 423, echipat cu lamă de zăpadă și sărăriţă Schmidt, o altă marcă de prestigiu importat de către societatea CTE Solution, membră a CTE Group.

Prezentarea marii familii CTE
Turul de forţă organizat de CTE Group a început cu prezentarea gamelor de camioane, basculante, semiremorci și remorci de diverse volume și configuraţii, pentru diverse aplicaţii, de la construcţii și până la minerit. În România, divizia CTE Trailers – Vehicule comerciale specializate oferă: semiremorci basculante, suprastructuri și sisteme de încărcare abroll si absetz Meiller; semiremorci Krone; trailere pentru transporturi speciale și agabaritice Faymonville și MAX Trailer; semiremorci cu podea mobila Legras Industries; macarale articulate pentru camion Atlas; macarale articulate pentru camion, specializate pentru domeniul forestier și de reciclare Penz Crane; semiremorci și remorci specializate Astra Industries.

CTE Solution Utilaje Specializate
Evenimentul a continuat cu prezentarea pe larg a gamei de utilaje pentru construcţii care a inclus utilajele multifuncţionale pe șenile si pneuri, încărcătoare compacte și cu braţ telescopic Mecalac, încărcătoare frontale și excavatoare pe șenile și pe pneuri, dar și miniexcavatoare Hyundai, atașamente de lucru hidraulice Trevibenne și Daemo, echipamente de deszăpezire Schmidt, autogunoiere Faun si Zoeller, camioane cu cârlig abroll și absetz Meiller, remorci transport containere Hueffermann, staţii de sortare – concasare Powerscreen și CityEquip.

Detalii despre brandul Hyundai ne-au fost oferite de Cristian GRIGOR E, Director Vânzări - Divizia Staţii de sortare, concasoare, utilaje pentru construcţii: „Toate utilajele Hyundai au componente de top, de la motorizarea Cummins, partea hidraulică, punţile de înaltă rezistenţă, la sistemul de încărcare. Noi considerăm că acestea aduc plus valoare prin faptul că au un preţ corect, un cost de întreţinere mai mic decât anumiţi competitori și un consum redus de carburant. Avem clienţi mari din România care folosesc utilaje Hyundai în condiţii extreme și sunt foarte mulţumiţi, și pot să vă dau un exemplu edificator, societatea Marmosim, care le utilizează intensiv în cadrul carierei de marmură de la Rușchiţa. Brandul Hyundai a fost în creștere tot timpul, avem o cotă de piaţă bună de 11%, în condiţiile unei pieţe extrem de aglomerate pe partea de utilaje terasiere și în scădere in anul 2016”.
Dar portofoliul CTE Solution este mult mai vast, incluzând sisteme complete de sortare și concasare produse de către cei mai mari constructori mondiali, precum staţiile de sortare Powerscreen, Terex Washing Systems și concasoarele Powerscreen și CityEquip, precum utilaje pentru salubrizare (autogunoiere Zoeller și Faun, automăturători compacte Schmidt, Faun, automăturători pentru aplicaţii speciale Faun, soluţii de deszăpezire Schmidt, autoutilitare multifuncţionale Aebi, soluţii de transport containere Meiller și Huffermann).
Atenţia pentru ca afacerile fiecărui client să devină cât mai profitabile reprezintă un element de bază al afacerilor: „CTE Solution oferă serviciul buyback pentru clienţii care vor să schimbe flota de utilaje. Oferim și o garanţie extinsă, pentru a crea un nivel de încredere și siguranţă. Avem o garanţie standard de 24 luni sau 3.000 de ore de funcţionare și putem oferi ulterior o garanţie extinsă de până la 6 ani”, a explicat Cristian Grigore.

ctegroup open day succesul merita celebrat 2

Prorecycling – Tehnologii pentru managementul deșeurilor
Partea a CTE Group, Proper Recycling proiectează, dezvoltă și integrează soluţii complete pentru managementul deșeurilor municipale, industriale și verzi, precum: colectare și transport deșeuri (pubele/ containere SS I Schaffer, camioane cu cârlig Meiller, autogunoiere Zoeller, prescontainere Werner Weber), sortare și tratare mecanică (staţii de sortare deșeuri, tocătoare Komptech și Untha, ciururi mobile și fixe Komptech, prese automate de balotat Presona și Avermann), compost decontaminare soluri (tocătoare, ciururi mobile și fixe și întorcătoare brazdă Komptech, și soluţii forestiere biomasă (tocătoare Komptech și Untha, ciururi mobile și fixe Komptech, tocătoare pentru crengi Bandit Industries).
Deși este un domeniu care de abia se dezvoltă în România, rezultatele Prorecycling sunt notabile, datorită mărcilor de top reprezentate și calităţii specialiștilor proprii, firma afirmându-se ca unul din cei mai importanţi distribuitori de mașini și tehnologii de ultimă generaţie pentru piaţa noastră.


"Anul trecut, CTE a fost lider pe segmentul de utilaje compacte. De anul viitor vom avea 2-3 utilaje dedicate exclusiv testării, pe care le vom putea pune la dispoziție chiar la sediul clienților noștri."
Andrei Dumitra, General Manager CTE Solution Utilaje Specializate

 

Descarca articol

Despre noi

CTE Solution Utilaje Specializate are ca scop furnizarea de solutii complete pentru reciclare, salubritate si constructii. Am creat o retea de profesonisti care asigura suport si consiliere pentru a va realiza proiectele dumneavoastra, de la idee si pana la punere in functiune.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 

  • Location Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Phone+4.0372.150.844;  +4.0727.227.393
  •        +4.031.815.73.57
  • Emailoffice@ctesolution.ro