Hüffermann Transport System GmbH  Inapoi

Soluţii specializate de transport destinate industriei construcţiilor, demolărilor şi deşeurilor .

Hüffermann Transport System GmbH este un cunoscut producător german, ultra-specializat, pentru o vastă gamă de vehicule special configurate pentru transportul de containere «roll-on/off», vehicule cu caroserie amovibilă (suprastructuri interschimbabile) şi sisteme de schimbare rapidă, vehicule cu benă basculabilă şi utilaj de încărcare cu cupă sau graifer, etc.

huffermann trailer skip 1

 

 Hüffermann oferă soluţia potrivită pentru fiecare cerinţă a clienţilor, dar nu se limitează la a oferi doar soluţii simple, ci dezvoltă, în strânsă colaborare cu clienţii, concepte complete şi complexe, temeinic testate, care stabilesc noi standarde în colectarea produselor specifice şi transportul lor.

La uzina din Neustadt, există deja o lungă tradiţie în execuţia de suprastructuri pentru manipularea şi transportul containerelor «skip - DIN 30720» şi «abroll - DIN 30722», suprastructuri combinate, macara şi benă cu obloane, ori suprastructuri interschimbabile, toate destinate a fi montate pe autoşasiuri de camion. Strânsa colaborare cu cei mai importanţi producători şi furnizori de autocamioane contribuie la formarea unui decisiv know-how care, în final, înlesneşte optimizarea produselor şi asigură acea calitate mult apreciată de clienţi.

Dar ceea ce este definitoriu pentru societatea Hüffermann este construcţia de remorci atât dintre cele standard, cât mai ales remorci personalizate conform cerinţelor de transport comunicate de clienţi. Toate remorcile sunt realizate la uzina din Neustadt, cu componente «made in Germania», prin aplicarea modernului sistem de producţie «Just-in-Time», prin care se asigură livrarea materiei prime şi componentelor la timpul potrivit, în cantitatea cerută de client, fără crearea de stocuri excesive şi într-un mod flexibil de organizare a producţiei.

huffermann trailer abroll

Rama şasiului remorcii, cât şi componentele sistemelor de asigurare a încărcăturii, testate în laboratoarele Hüffermann de către TŰV şi DEKRA, sunt executate integral în propria unitate de producţie, începând de la faza de proiectare şi până execuţia profilelor de oţel, apoi sudarea lor în mediu protejat şi acoperirea anticorozivă şi vopsirea de calitate superioară. Pentru că primează calitatea, producători de renume din Germania asigură furnizarea de ansambluri complete sau componente individuale, destinate a fi montate pe ramele şasiurilor remorcilor: BPW Bergishe Axles, SAF Holland GmbH, Knorr-Bremse AG, Haldex Brake Products GmbH, Cargotec(HIAB) GmbH, HMF Ladekrane & Hydraulik GmbH, Hella KGaA Hueck & Co, JOSTWerke GmbH & Co. KG, OY Parlok AB, Goodyear Dunlop Tires Germany GmbH, Michelin Reinfenwerke KgaA, Continental Aktiengesellschaft etc. Concepţia constructivă a semiremorcilor şi a remorcilor Hüffermann, de categoria O3 şi O4, cu proţap sau cu axă centrală, cu două, trei sau mai multe punţi, este fundamentată pe un sistem modular, cu componente de marcă combinate cu un robust şasiu, foarte bine proiectat şi deosebit de funcţional. Remorcile sunt certificate pentru circulaţia pe drumurile publice.

În ceea ce priveşte transportul containerelor «roll-on/off», folosite la colectarea deşeurilor industriale, din construcţii şi demolări, reciclabile ori a deşeurilor municipale, cu remorcile Hüffermann transportul este cu siguranţă optimizat. Transportul în autotren este efectuat cu un autocamion pe care este montată o structură Hüffermann sau Meiller, companie cu care Hüffermann colaborează de la începutul anului 2016, echipată cu cârlig de ridicare a containerelor «abroll» sau cu braţe de ridicare a containerelor «skip». Folosirea acestor autotrenuri pentru colectarea în sistem «roll-on/off» sporeşte eficienţa transportului, atât din punct de vedere al consumului de combustibil şi al cantităţii de deşeuri transportată, cât şi din punct de vedere al duratei de timp cât durează transportul, aceasta incluzând şi timpul pentru încărcarea şi descărcarea containerelor.

Încărcarea/descărcarea containerelor «rollon/off» de pe remorcile Hüffermann se face cu echipamentul specializat amplasat pe autocamion, prin spatele remorcii sau prin faţa acesteia, caz în care proţapul remorcii are o construcţie specială, putând fi telescopat sau rabătut automat, prin acţionarea unei comenzi pneumatice, pentru a permite autocamionului să se apropie la maximum, cu spatele, de şasiul remorcii.

huffermann trailer skip 2
Remorci pentru containere «skip»

Cu o masă totală de la 12 până la 38 tone, în variantele cu axă centrală sau cu proţap şi mai multe versiuni cu 2 – 4 axe, echipate cu anvelope simple sau jumelate, aceste remorci sunt prevăzute cu sisteme pneumatice automate şi sisteme mecanice manuale, patentate şi certificate, de fixare şi asigurare a containerelor «skip» la rama şasiului, în timpul transportului. Cu o astfel de remorcă, funcţie de construcţia ei, se pot transporta unul, două sau trei astfel de containere, cu capacitatea de 5 – 10 mc, containerele putând fi diferite.

huffermann trailer skip 3
Remorci pentru containere «abroll»

Cu o masă totală de la 18 până la 42 tone, în variantele cu axă centrală sau cu proţap şi mai multe versiuni cu 2 – 5 axe, echipate cu anvelope simple sau jumelate, aceste remorci sunt prevăzute cu sisteme pneumatice automate si sisteme mecanice manuale, patentate şi certificate, de fixare şi asigurare a containerelor «abroll» la rama şasiului, în timpul transportului. Două profile longitudinale ale ramei şasiului, special proiectate, asigură culisare lină a unui dispozitiv de culisare în care sunt aşezate rolele containerului ce este împins pe remorcă de cârligul de ridicare de pe autocamion. Toate componentele sistemului de translaţie sunt patentate de Hüffermann. Este disponibilă şi o versiune ce asigură bascularea spre spate a containerului, pentru descărcarea încărcăturii.

Avantajele folosirii acestor remorci:
• Capacitate mare de încărcare;
• Exploatare uşoară;
• Folosire de componente testate şi certificate;
• Robusteţe;
• Perioadă de utilizare ridicată;
• Costuri reduse de întreţinere.

Descarca articol

Despre noi

CTE Solution Utilaje Specializate are ca scop furnizarea de solutii complete pentru reciclare, salubritate si constructii. Am creat o retea de profesonisti care asigura suport si consiliere pentru a va realiza proiectele dumneavoastra, de la idee si pana la punere in functiune.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 

  • Location Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Phone+4.0372.150.844;  +4.0727.227.393
  •        +4.031.815.73.57
  • Emailoffice@ctesolution.ro