Noul excavator din categoria mini dezvaluit in premiera la SaMoTer  Inapoi


Hyundai a lansat in premiera noul excavator R30Z-9AK la expozitia SaMoTer ce a avut loc in Italia la Verona intre 22 si 25 februarie 2017.
Designul compact al excavatorului R30Z-9AK  cu raza de actiune 0 a partii anterioare din seria mini permite operatorului sa actioneze in spatii restranse in apropierea cladirilor sau a drumurilor de acces, bratul fiind deplasat stanga-dreapta prin intermediul offset-ului in raza de actiune a acestuia.


Noua masina de 2.880 kg se adreseaza antreprenorilor si dealerilor ce au nevoie de o masina fiabila si productiva. R30-9AK intregeste seria miniexcavatoarelor Hyundai, fiind o masina compacta, agila ce furnizeaza putere suficienta pentru a duce lucrarile la bun sfarsit, lama stabilizatoare ce echipeaza masina oferind un plus de versatilitate, stabilitate si eficienta.

HYUNDAI excavator SaMoTer 2017 2
Motorizare diesel noua Kubota
R30Z-9AK este propulsat de un motor Kubota D1305, fiabil economic si silentios de 18.1 kW (24.97CP) la 2.300 rot/min si inlocuieste vechiul R27Z-9. Motorul copact Kubota D1305 este un motor industrial racit cu lichid ce indeplineste ultimele norme de poluare europeene.

Sistem hidraulic performant
Sistemul hidraulic este proiectat pentru precizie, reactie rapida si control fin. Miniexcavatorul este proiectat pentru a reduce costurile operationale in timp, articulatiile fiind proectate pentru cicluri rare de ungere (250h),fiind rezistente la uzura si silentioase. Filtrele hidraulice long-life (1000h), uleiurile hidraulice long-life (5000h), sistem de racire mai eficient si sistemul integrat de preincalzire, extind intervalul de service minimizand costurile operationale si timpii morti. Optional pentru R30Z-9AK este disponibil un control hidraulic proportional cu 4 cai.

Cabina confortabila si spatioasa
Avand aprope 3 tone, R30-9AK este dotata cu o cabina spatioasa, confortabila si durabila proiectata ergonomic reducand zgomotul si ofera o vizibilitate excelenta. Scaunul operatorului reglabil dotat cu cotiere poate fi adaptat pentru un confort sporit. De asemenea, pedalele au fost pozitionate pentru obtinerea unui spatiu mai mare in cabina si pentru un acces facil. Un spatiu aditional a fost adaugat tot odata sub scaunul cu suspensie mecanica al operatorului pentru stocare suplimentara. Optional se poate opta pentru o fereastra frontala culisanta pe verticala pentru a imbunatatii ventilatia si vizibilitatea.

Structura intarita a cabinei
Structura cabinei R30-9AK a fost reproiectata fiind connstruita din tubulatura mai solida dar mai subtire pentru imbunatatirea sigurantei si a vizibilitatii. Oteluri aliate sunt sudate integral pentru a forma o structura superioara si inferioara mai durabila. Integritatea structurala a fost testata folosind metoda MEF (Metoda Elementelor Finite) si teste de durabilitate lungi.

Elemente de siguranta suplimentare
Un element de siguranta este incoroprat in design prevenindu-se iesirea din cabina in timp ce circuitele hidraulice sunt active. In timp ce levierul de siguranta si consola din partea stanga sunt in pozitia superioara, toate functiile hidraulice sunt inactive permitand in acelas timp operatorului iesirea sau intrarea facila in cabina.
Noul excavator este dotat de asemenea cu sistem auto-shift pentru deplasare, prin care, in timpul deplasarii, viteza motorului de deplasare scade in mod automat cand acesta este supus solicitarilor mari, si creste cand acestea sunt reduse.

Panou de control digital
Panoul de control cu care R30-9AK este dotat include 7 martori de bord pentru o operare productiva si convenabila. Clusterul furnizeaza operatorului informatii despre sistemele masinii si include parametrii precum, presiunea de ulei, nivelul incarcare a bateriei, temperatura agentului de racire si nivelul de combustibil, acestia indicand in permanenta parametrii de functionare a masinii.

Intretinere facila
R 30Z-9AK a fost conceput pentru accesibilitate. Toate usile si capotajele fiind proiectate pentru un acces facil, complet.

Descarca articol

 

Despre noi

CTE Solution Utilaje Specializate are ca scop furnizarea de solutii complete pentru reciclare, salubritate si constructii. Am creat o retea de profesonisti care asigura suport si consiliere pentru a va realiza proiectele dumneavoastra, de la idee si pana la punere in functiune.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 

  • Location Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Phone+4.0372.150.844;  +4.0727.227.393
  •        +4.031.815.73.57
  • Emailoffice@ctesolution.ro