Noua gama de buldoexcavatoare Mecalac  Inapoi

Buldoexcavatorul Mecalac este cea mai noua versiunea a primului model de buldoexcavator produs in lume in anul 1953, si anume renumitul Massey-Ferguson sau MF si se face remacat prin fiabilitate, manevrabilitate si rapiditate in operare exceptioanale.

Buldoexcavator Mecalac TLB870 web 

Primul model din gama de buldoexcavatoare Mecalac, TLB870, este ideal pentru nevoile flotei tale fiind foarte usor manevrabil in excavare, incarcare si manipularea diverselor materiale necesare in santier.
Motorul de 55kW (74CP) Stage IIIB (Tier 4i) indeplineste ultimele norme de poluare fara a folosi filtru de particulesi AdBlue. Folosind un sistem hidraulic inteligent si performant reuseste sa se remarce printr-o manevrabilitate facila si cosum redus de carburant. Lider in clasa sa de buldoexcavatoare prin adancimea de sapare, atingerea maxima a bratului modelul TLB870 este un buldoexcavator foarte performant.

 

Buldoexcavator Mecalac TLB890 web 

Construit in jurul nevoilor operatorului, modelul de buldoexcavator TLB890 este o sursa de productivitate care ofera niveluri impresionante de adancime si atingere de sapare cu cicluri de lucru rapide si economie mare, avand o valoare de revanzare ridicata.
Campion in termeni de productivitate cu forte de rupere si capacitati de ridicare foarte mari modelul TLB890 este ideal pentru o gama larga de aplicatii incluzand constructii civile, constructii drumuri, constructii edilitare si agricultura.
Este echipat cu o motorizare Stage IIIB (Tier 4i) cu 74.5 kW (100CP).

 

Buldoexcavator Mecalac TLB990 web 

Buldoexcavatorul TLB990 este construit pentru aplicatii care necesita performante inalte si costuri efective de operare eficiente pentru tot anul si are o valoare de revanzare ridicata.
Sistemul de directie cu 4 roti directoare combinat cu tractiunea 4x4 permite buldoexcavatorului TLB990 sa lucreze in conditii grele in care alte buldoexcavatoare nu pot opera. Modul de directie “crab” permite buldoexcavatorului TLB990 sa lucreze in spatii foarte stramte reducand nevoia pentru echipamente aditionale. Sunt disponibile 3 moduri de virare selectabile prin simpla apasare a unui buton: clasic, pe toate cele 4 roti sau crab.
Este echipat cu o motorizare Stage IIIB (Tier 4i) cu 74.5 kW (100CP).

 

Despre noi

CTE Solution Utilaje Specializate are ca scop furnizarea de solutii complete pentru reciclare, salubritate si constructii. Am creat o retea de profesonisti care asigura suport si consiliere pentru a va realiza proiectele dumneavoastra, de la idee si pana la punere in functiune.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 

  • Location Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Phone+4.0372.150.844;  +4.0727.227.393
  •        +4.031.815.73.57
  • Emailoffice@ctesolution.ro