EVENIMENT EUROPEAN DE SUCCES: Prezentarea separatorului Kiverco DS150  Inapoi

Prezentarea separatorului densimetric Kiverco DS150
 

Separatorul densimetric compact Kiverco DS150 a impresionat in mod deosebit auditoriul in calatoria recenta avuta in Europa. Echipamentul, face parte din gama compacta Kiverco si a fost folosit intr-o serie de demonstratii  ce au avut loc in Danemarca si Franta operand alaturi de diferite masini.

 

Windshifter-ul Kiverco DS150 a fost proiectat pentru a separa in mod eficient materialul alimentat in fractii utilizabile folosind cea mai recenta tehnologie de separare cu ajutorul curentilor de aer. Modelul poate fi folosit independent sau facand parte din solutiile complete compacte oferite de Kiverco. Sistemul de picioare actionate hidraulic si a trenului de rulare aceasta confera echipamentului o versatilitate deosebita permitand punerea in functiune a instalatiei intr-un timp deosebit de scurt si o mobilitate extraordinara atat in santier cat si in afara acestuia. Echipamentul este ideal pentru proiecte diverse, punerea in functiune a acestuia putand fi facuta doar cu unelte de baza.
 

DS150 si-a inceput calatoria in Danemarca la show-ul organizat de catre dealer-ul Kiverco, Aksel Benzin. Clientul a pus la dispozitie o cantitate bogata de deseuri contaminate din constructii folosind windshifter-ul in flux impreuna cu echipamente Telestack si Powerscreen, Kiverco DS150 procesand alaturi de statia de sortare Powerscreen, Warrior 600 deseul contaminat din constructii producand fractie curata din materialul procesat.  
In drumul sau echipamentul a trecut prin Lille, Franta, unde a functionat alaturi de o alta statie de sortare procesand material amestecat provenint din constructii si demolari. Aceasta demonstratie organizata de catre dealer-ul Kiverco din nordul Frantei, TP Environnement a inclus si cabina de sortare PS122 din gama de solutii complete compacte Kiverco. Fractia mixta curata rezultata in urma procesarii deseului cu echipamentele DS 150 si PS122 urmand a fi folosita la stratul de fundatie pentru constructia de drumuri.

David Carlisle Managerul de Export spune: "Clientii au fost impresionati de reglajul fin al windshifter-ului DS150. Aceasta caracteristica a permis acestora sa produca o fractie curata dintr-un material alimentat de diferite dimensiuni si caracteristici."

Demonstratia finala din calatorie a avut loc in Marsilia, Franta, unde clientul a furnizat cele mai contaminate deseuri din constructii pentru pentru o ultima provocare a lui DS150. Dealer-ul Kiverco din sudul frantei, Farmateq a creat un flux compus dintr-un concasor Powerscreen Trakpactor 320 si o statie de sortare Warrior 1400. Abilitatea separatorului densimetric de a produce o fractie curata a fost clara, rezultatul final nu a dezamagit clientul fiind incantat de produsul final.

Despre noi

CTE Solution Utilaje Specializate are ca scop furnizarea de solutii complete pentru reciclare, salubritate si constructii. Am creat o retea de profesonisti care asigura suport si consiliere pentru a va realiza proiectele dumneavoastra, de la idee si pana la punere in functiune.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 

  • Location Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Phone+4.0372.150.844;  +4.0727.227.393
  •        +4.031.815.73.57
  • Emailoffice@ctesolution.ro