Noul Hyundai de 13 tone star-ul de la Hillhead  Inapoi

Hyundai Construction Equipment a lansat recent HX 130 LCR cel de-al treilea model cu raza compacta din seria HX a companiei. Participanții standului Hyundai prezenți la noul eveniment Hillhead din Buxton UK, vor fi printre primi care vor avea ocazia de a vedea acest model într-o expoziție din interiorul Regatului Unit.

Modelul HX130 LCR va ocupa locul central, fiind expus împreuna cu alte șapte modele existente din gama Hyundai;

• HL 960 HD – încărcător frontal articulat cu o greutate operaționala de 19,300 kg
• HL975 – încărcător frontal articulat cu o greutate operaționala de 26,500 kg
• HX 220 L – excavator pe senile cu o greutate operaționala de 22,100 kg
• HX 300 L – excavator pe senile cu o greutate operaționala de 30,200 kg
• HX 380 L – excavator pe senile cu o greutate operaționala de 38,920 kg
• R 18-9 – mini excavator pe senile cu o greutate operaționala de 1,855 kg
• R30Z-9AK – mini excavator pe senile cu o greutate operaționala de 2,880 kg

HX 130 LCR

Excavatorul pe senile HX 130 LCR cu raza compacta este dotat cu un motor Stage IIIB Perkins 854F de 73,6 cp. Când vine vorba de performanta si productivitate, motorul si sistemul hidraulic ce echipează HX 130 LCR sunt greu de combătut. 

Motorul dotat cu filtrul de particule conferă acestuia putere optima si consum redus, fără a fi nevoie de SCR (reducere catalitica selectiva) astfel încât clientul final nu trebuie sa își mai bata capul cu sistemul Ad Blue.

Modelul LCR are o greutate operaționala standard de 12930 kg, in timp ce modelul LCRD (ce include si o lama stabilizatoare) atinge o greutate operaționala de 13560 kg.
Adâncimea maxima de săpare este de 5.570 mm cu o raza maxima de excavare de 8.220 mm si conferă o forța de rupere a cupei de 10.369 kgf. In configurația standard, excavatorul HX130LCR/LCRD capacitatea cupei oferite de către producător este de 0,5

9 mc.
Ca si in cazul celorlalte mașini HX 130 LCR include in varianta standard un display capacitiv tip cluster de 8 inch (20,3 cm) interactiv si ajustabil. Vizibil prin intermediul acestui monitor tip cluster este sistemul AAVM (All Around View Monitor) dezvoltat de către Hyundai sistem opțional ce permite o vedere periferica virtuala la 360 grade a mașinii.

HX 130 LCR 2

 


Inclus in sistemul de vedere periferica la 360 de grade AAVM este si sistemul IMOD (Intelligent Moving Object Detection) sau sistemul inteligent de detectare a obiectelor in mișcare ce avertizează automat operatorul de apropierea obiectelor in mișcare când acestea ajung in raza de siguranța de 5 metrii ce înconjoară utilajul. Sistemul cu vedere periferica la 360 de grade oferit de Hyundai plasează seria HX printre cele mai sigure excavatoare ce operează pe orice șantier de construcții.


Sistemul hidraulic avansat include un sistem de flotare al brațului inovativ pentru un control mai bun al pantei de taluz, un sistem de control fin al rotirii pentru pentru control mai eficient al încărcării si un ciclu de lucru cu pana la 13 procente mai rapid fata de modelele anterioare. HX 130 LCR include un sistem inteligent de control al puterii (IPC) optimizând puterea furnizata in funcție de sarcina de încărcare si un mod Eco Breaker pentru debit hidraulic selectabil si consum de combustibil îmbunătățit atunci când se utilizează ciocanul hidraulic sau alte atașamente diverse. Din combinația cicluri de lucru mai rapide si putere mai mare furnizata rezulta creșteri de productivitate de pana la 5 %.

 


HL 960 HDÎncărcătorul frontal articulat HL 960 HD are o greutate operaționala de 19.300 kg fiind dotat cu un motor diesel controlat electronic Cummins QSB 6.7 Stage IV ce dezvolta o putere neta de 222 cp la 2.200 rpm. Robustul încărcător articulat HL 960 HD a fost construit ținând cont de standardele înalte impuse de către Hyundai fiind conceput pentru a lucra in condiții foarte dificile. 

HL 960 HD a fost proiectat cu axe heavy duty având o capacitate de încărcare sporita si o durabilitate ridicata – aceleași axe echipând si modelul mai mare HL 970. Capacitatea maxima de încărcare in aceasta configurație atingând 44.000 kg pe axa fata si 35.000 kg pe axa spate fiind considerabil mai mare fata de versiunea anterioara HL 960.

Încărcătorul frontal articulat HL 975 are o greutate operaționala de 26.500 kg si vine echipat cu un motor Cummins Stage IV ce furnizează o putere de 250 kW la 2.100 rpm.
Cu o structura de înalta rezistenta si sisteme durabile dovedite prin teste riguroase efectuate in diferite aplicații si șantiere, HL 975, asemenea tuturor încărcătoarelor frontale articulate marca Hyundai a fost proiectat sa execute lucrări grele si sa maximizeze productivitatea. Durabilitatea sașiului si a atașamentelor folosite a fost îmbunătățita considerabil fata de generația anterioara.

Având un consum de combustibil cu mult îmbunătățit, HL975 se lauda cu numeroase caracteristici prietenoase cu mediul. De exemplu, o caracteristica programabila de oprire automata a motorului previne consumul inutil de combustibil si emisiile suplimentare de noxe oprind motorul atunci când acesta intra in ralanti.

Exista de asemenea opțiunea unei transmisii in 5 trepte cu un convertizor de cuplu blocabil ce sporește eficienta. In plus caracteristica Eco Gauge încurajează operarea economica a utilajului furnizând operatorului referințe vizuale a eficientei consumului de combustibil, consumului total de combustibil si asupra consumului mediu. Eco Pedala din configurația standard, detectează automat presiunea aplicata de către piciorul operatoriului si ajustează puterea in funcție de cerința in timp ce sistemul de control al vitezei de deplasare limitează viteza de deplasare in limitele 20-40 km/h potrivit condițiilor de lucru, îmbunătățind eficienta operaționala.


HX 220LExcavatorul pe senile HX 220L este dotat cu un motor turbo diesel Cummins QSB6.7 ce respecta normele de poluare Stage IV. Hyundai garantează o reducere cu 90% a emisiilor de oxid de azot pentru acest model fata de seria anterioara de mașini, 9A.

HX 220L este echipat cu Eco Gauge ce afișează cuplul motorului si eficienta consumului de combustibil. Suplimentar display-ul indica consumul mediu de combustibil si cantitatea totala de combustibil consumata.

HX 220L oferă o reducere a consumului de combustibil de pana la 12% in funcție de aplicație fata de seria anterioara.

Controlul inteligent al puterii monitorizează si controlează puterea in funcție de aplicație. Se pot alege diferite moduri de lucru iar debitul hidraulic poate fi controlat in funcție de necesitați reducând astfel consumul.

Seria HX asigura o productivitate mai mare, HX 220L obținând un ciclu de încărcare al camioanelor cu 5% mai rapid fata de seria 9A.


r30z 9ak

Mini excavatorul R30Z-9AK face parte din clasa mini excavatoarelor de 3 - 4 tone si este un excavator cu raza de întoarcere zero ce ce oferă performante 

excepționale. R30Z9-AK cu postura îngusta este ideal pentru lucrările frecvente cu diverse restricții precum, uși sau porți. Opțional adâncimea de săpare poate fi crescuta cu ajutorul balansierul lung disponibil sau o clampa.

Bratul controlat cu vârful degetului conferă un beneficiu dublu crescând controlabilitatea funcției swing a brațului creând tot odată mai mult spațiu si confort pentru operator.

Utilajul de 2,88 tone țintește antreprenori si dealeri ce au nevoie de o mașina solida si productiva, R30Z-9AK întregind gama mini excavatoarelor Hyundai fiind o mașina compacta si agila ce furnizează suficienta putere pentru a duce sarcinile la bun sfârșit. Lama de buldozer mare ce echipează mașina asigura o versatilitate crescuta eficienta si stabilitate in aplicațiile in care este folosit.

Noul R30Z-9AK echipat cu un motor Kubota D1305 si furnizează 24.97 cp la 2350 rpm. Motorul Kubota D1305 este un motor multicilindru compact industrial ce respecta ultimele norme de poluare EU.

 

Despre noi

CTE Solution Utilaje Specializate are ca scop furnizarea de solutii complete pentru reciclare, salubritate si constructii. Am creat o retea de profesonisti care asigura suport si consiliere pentru a va realiza proiectele dumneavoastra, de la idee si pana la punere in functiune.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 

  • Location Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Phone+4.0372.150.844;  +4.0727.227.393
  •        +4.031.815.73.57
  • Emailoffice@ctesolution.ro