TOCATOR DESEURI EFICIENT ENERGETIC - Untha XR300C  Inapoi

Pentru Saubermacher Dienstleistungs AG, principala cerinta a fost producerea unei fractii de combustibil alternativi din deseuri (RDF) cu o dimensiune mai mica de 80 mm, printr-un proces de tocare dintr-o singura etapa/trecere și nu printr-un proces de tocare primara si apoi tocare secundara.

Datorita particularitatilor materialului de intrare, o provocare deosebita in alegerea echipamenului corespunzator a fost necesitatea de a rezista la materiale neconforme/straine si impuritati.

In acest caz, compatibilitatea a fost gasita la modelul XR3000C, capabil sa proceseze o cantitate de 20 t/ora, proiectat cu o construcție robusta si eficace chiar si in prezența unor materialelor straine care pot fi indepartate usor si rapid, datorita unui sistem performant de deviere a obiectelor straine, ceea ce induce masinii o fiabilitate mare si posibilitatea utilizarii timp de 24 ore pe zi fara probleme.

Gratie unui concept inovator de actionare, consumul energetic al modelului XR3000C este cu 50% mai mic decat al sistemelor de antrenare electro-hidraulice. Citandu-l pe Gerhard Ziehenberger, COO al Saubermacher: "Eficienta energetica ridicata indeplinește obiectivele noastre in ceea ce priveste durabilitatea. Conceptul si-a dovedit capabilitatile. Am reușit sa reducem in mod semnificativ consumul de energie ", avem rezultatul clar si pozitiv al utilizarii celor mai recente motoare sincrone, care fac "UNTHA Eco Drive" unul dintre cele mai eficiente sisteme de acționare de pe piata.

Pe langa performanta ridicata și eficienta energetica deosebita a echipamentului, XR3000C se evidentiaza si pentru usurinta in intretinere si reparatii. Personalul de operare poate lucra in mod convenabil, rapid si in siguranta, costurile de intretinere fiind scazute, deoarece elementele si consumabilele hidraulice sunt excluse.

Pentru UNTHA, este deosebit de importanta concentrarea asupra cerintelor individuale/personalizate ale clientilor si ofertarea de servicii complete. Unul dintre cele mai mari succese ale Untha si ale Managerului de vanzari, Daniel Wresnik, a fost personalizarea exacta a soluțiilor de procesare UNTHA, in concordanta cu nevoile clientilor. "Pentru un jucător mare ca Saubermacher, acest lucru - coroborat cu capacitatea de inovare și soluțiile energetice eficiente, s-au dovedit a fi factorii decisivi in achizitie", a declarat Daniel Wresnik.

Departamentul de cercetare și dezvoltare interna al UNTHA și Centrul de testare UNTHA reprezintă o garanție a soluțiilor inovatoare si de pionierat. Numeroase inovatii, brevete și premii atesta rolul de lider in domeniul tehnologiei de tocare.

Gerhard Ziehenberger, Saubermacher’s COO: "Cu statiile sale de procesare/tocare si conceptele si solutiile inovatoare de acționare, UNTHA a dezvoltat produse excelente, ceea ce ne-a convins".

Despre noi

CTE Solution Utilaje Specializate are ca scop furnizarea de solutii complete pentru reciclare, salubritate si constructii. Am creat o retea de profesonisti care asigura suport si consiliere pentru a va realiza proiectele dumneavoastra, de la idee si pana la punere in functiune.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 

  • Location Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Phone+4.0372.150.844;  +4.0727.227.393
  •        +4.031.815.73.57
  • Emailoffice@ctesolution.ro