CTE Solution, distribuitor autorizat al echipamentelor de concasare si sortare Powerscreen  Inapoi

CTE Solution ofera clientilor o gama completa de concasoare mobile, statii mobile de sortare (cu sau fara spalare), respectiv statii de concasare si sortare modulate, produse de Powerscreen (parte a grupului Terex).cte solution distribuitor autorizat al echipamentelor de concasare si sortare powerscreen terex 1Solutiile CTE acopera intreaga gama a aplicatiilor specifice din domeniul producerii agregatelor de cariera si balastiera sau de reciclare a deseurilor rezultate din demolari.

 

In acest sens venim in intampinarea clientilor nostrii oferindu-le statia de sortare Powerscreen Warrior 1200, model heavy duty, ca unica solutie, in absenta spalarii, pentru pre-sortarea rocilor (in amestec cu argila coeziva) din cariera, cu dimensiunea de pana la 600 mm, sortarea primara a rocilor concasate (0-250 mm), respectiv sortarea deseurilor rezultate din demolari.


Statia mobila de sortare Warrior 1200 este extrem de compacta (dimensiuni de transport: lungime 11 x latime 2.25 x inaltime 2.51 m, masa 16.8 t), ceea ce faciliteaza transportul rapid de la un santier la altul.

Warrior 1200 se deplaseaza in interiorul santierului pe senilele actionate prin intermediul instalatiei hidraulice, antrenata de motorul diesel cu o putere de 72 CP.

O alta caracteristica a Warrior 1200 este ca aceasta poate fi alimentata cu materialul ce urmeaza a fi sortat, imediat ce ajunge in santier, fara timpi de stationare si implicit fara costuri de montaj sau de autorizatii.
 

cte solution distribuitor autorizat al echipamentelor de concasare si sortare powerscreen terex 2

La facilitatea de mai sus se adauga faptul ca nu necesita autorizatie de constructie, astfel timpul de utilizare a statie mobile de sortare este maximizat, asa cum va fi profitul obtinut de utilizatorul statiei mobile Warrior 1200.

Alimentarea ciurului vibrator al Warrior 1200 se face prin intermediul buncarului de 5 m³ si a alimentatorului vibrant cu viteza varibila, ambele specificatii tehnice conducand la o mare flexibilitate in exploatare a statiei mobile. Alimentarea cu mateial in vederea sortarii se face direct in buncar, cu un incarcator sau excavator, dupa caz.

Ciurul vibrator al statiei Warrior 1200 are 2 niveluri, amplitudinea vibratiilor atinge forta de 6G, inducand ciurului o forta mare de sortare, ceea ce face ca Warrior 1200 sa fie unica solutie de sortare eficienta, chiar si in conditiile in care alte statii de sortare nu reusesc in acea aplicatie dificila. In urma sortarii se obtin 2 sau 3 sorturi finite (comutare cu actionare hidraulica intre 2 si 3 sorturi), la o capacitatea de sortare de pana la 300 t/h.

Designul inteligent permite accesul rapid atat la schimbarea sitelor cat si la operatiile specifice de service.

Statia de sortare Warrior 1200 este garantata 12 luni, iar reviziile, intretinerea si reparatiile sunt executate de CTE Solution atat in periuoada de garantie, cat si in cea post-garantie.

Despre noi

CTE Solution Utilaje Specializate are ca scop furnizarea de solutii complete pentru reciclare, salubritate si constructii. Am creat o retea de profesonisti care asigura suport si consiliere pentru a va realiza proiectele dumneavoastra, de la idee si pana la punere in functiune.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 

  • Location Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Phone+4.0372.150.844;  +4.0727.227.393
  •        +4.031.815.73.57
  • Emailoffice@ctesolution.ro