FAUN - construit pentru cele mai dificile provocari  Inapoi

FAUN va participa cu automaturatoarea TERRAJET la Expozitia de comert international pentru echipamente, tehnologie, proiectare și servicii aeroportuare – Inter Airport Europe, Munchen, 8-11 octombrie 2019.

FAUN TERRAJET este o automaturatoare special conceputa pentru operarea in incinta aeroporturilor.

TERRAJETpoate fi utilizata pentru curatarea prin aspiratie a tuturor zonelor de operare din incinta aeroporturilor si functioneaza cu o viteza de lucru de până la 40 km/h. Acest lucru inseamna ca poate fi utilizata chiar și pe aeroporturile foarte aglomerate, cu un numar mare de aterizari si decolari si implicit cu un timp extrem de scurt intre acestea, fara restrictii perceptibile asupra operatiunilor de zbor.

In plus, este dotata cu un dispozitiv special, care are forma unui razuitor de lichide, pe care soferul il poate actiona si controla din cabina automaturatorii, in vederea optimizarii colectrarii lichidelor de catre dispozitivul de aspiratie montat in partea din spate a masinii. Acest dispozitiv poate colecta inclusiv lichidul de degivrare, precum si alte lichide speciale utilizate in aeroporturi.

Ca si optiune, automaturatoarea TERRAJET poate fi echipata cu sistemul de curatare termica umeda AQUATHERM, astfel incat sa poata reactiona profesional la daunele cauzate de supraincarcarea cu lichide a avioanelor si a vehiculelor din incinta aeroporturilor, a deversarilor de ulei sau a altor lichide utilizate in functionarea avioanelor.

TERRAJETdotata cu AQUATHERM dispune de un sistem pentru pre-pulverizarea unui amestec de apa tensioactiva, acesta fiind instalat pe conturul bucarului. Incalzitorul de apa are putere de incalzire de aproximativ 300 KW, incalzeste apa instantaneu pana la 90° si o pulverizeaza cu o presiune de 200 bar, prin duzele montate pe bara spate, cu ajutorul unei pompe de înalta presiune. Sistemul de aspiratie a lichidului a fost optimizat utilizand razuitorul actionat pneumatic si dispus in zona dispozitivului spate de aspiratie, astfel incat aportul de agent tensioactiv-apă-poluant nu creeaza probleme in exploatare.Un dispozitiv de preincalzire ridica temperatura apei proaspete pana la 40° inca din timpul deplasarii catre zona de interventie, astfel încât operarea sa poata fi efectuata independent de vreme si de temperatura exterioara. Liantii care au fost deja aplicati si incorporati de diversele suprafete, pot fi absorbiti cu usurinta intr-o singura operatie de curatare termica umeda. In acest fel, inchiderea zonelor operationale poate fi evitata sau redusa cat mai rapid posibil, asigurandu-se astfel functionarea in siguranta si fara probleme a aeroportului.Zonele de parcare, drumurile de taxi și, desigur, pistele de decolare si aterizare reprezinta o parte esentiala a zonelor de operare, care necesita ingrijiri speciale. Totodata zonele de Incarcare și descarcare pentru traficul de marfa, trebuie, de asemenea, sa fie curate, deoarece acestea sunt operate contratimp si pot induce un risc mare de producere a accidentelor. FAUN Terrajet a fost dezvoltata tocmai in scopul de a asigura curatarea tuturor acestor suprafete si eliminarea posibilelor surse de producere a accidentelor.Grupul FAUN are in prezent 1800 de angajati la nivel mondial si a obtinut o cifra de afaceri de 390 de milioane de euro în 2018. FAUN este unul din furnizorii de top ai vehiculelor de colectare a deseurilor municipale si a automaturatorilor si opereaza in prezent sase fabrici de productie in cinci tari. FAUN face parte din grupul KIRCHHOFF, activ la nivel mondial.Vizitati standul FAUN de pe platforma exterioara G50!

Despre noi

CTE Solution Utilaje Specializate are ca scop furnizarea de solutii complete pentru reciclare, salubritate si constructii. Am creat o retea de profesonisti care asigura suport si consiliere pentru a va realiza proiectele dumneavoastra, de la idee si pana la punere in functiune.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 

  • Location Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Phone+4.0372.150.844;  +4.0727.227.393
  •        +4.031.815.73.57
  • Emailoffice@ctesolution.ro